Olvasók írták

Olvasói visszajelzések

S. Vera

2019.04.20

Dràga Bea
Végeztem a könyveddel!!
Még mindig a hatàsa alatt vagyok! Nagyon megérintett, és nagy élvezettel olvastam!! Azóta ajànlom mindenkinek
Köszönöm szépen Neked!!

K. Gabriella

2019.04.14

Kedves Bea,
elolvastam a könyveidet. Nagyon tetszett a történet. :)
A végén nagyon izgultam, hogy vajon sikerül- e megvalósítaniuk a céljukat, s nagyon örültem, hogy a nehézségek ellenére: Igen! :)

K.Lívia

2019.03.21

Kedves Bea! Szeretettel gratulálok a könyvedhez! Ez azon jó könyvek egyike volt, amit "egy szuszra" szeretünk elolvasni. Az izgalmas és lebilincselő történet fejezetei végén jó volt elmélyülni az értékes gondolatokban, a nagy, útmutató igazságokban! Nagyon várom a megjelenés alatt álló következő munkádat!

H. Eszter

2019.03.14

Nagyon tetszett, örülök, hogy elolvashattam. Köszönöm az élményt.

K. Mariann

2019.03.06

Kedves Bea,szeretettel gratulálok a könyvedhez,szerettem volna benne maradni az élményben. Nem volt jó visszajönni. Külön gratula, hogy végig izgalomban tartod az olvasót. Várjuk a következőt.

P. Petra

2019.03.04

Nem nagyon tudtam letenni és folyamatos melegség és mosolygás mellett olvastam a könyved. Köszönöm az élményt, a felfedezést és az energiát!

V. Andrea

2019.03.03

Már pár napja befejeztem a könyvet, de várnom kellett egy kicsit, míg írok róla.
Nekem nagyon tetszett a könyv. Nagyon jó szófordulatokkal, érdekes, figyelmet fenntartó történettel.
Amire viszont nem számítottam: olvasás közben: "nagyon nehéznek" éreztem. És azért, mert olyan erős energiákat közvetít, aminek a befogadására és leülepedésére Nekem...

B. Edina

2019.02.28

Nagyon tetszett a könyv! Nagyon könnyen lehetett olvasni és a mondanivalója is nagyon ütős. Mintha nekem írtad volna. Pont időben és témában, ami előrébb visz és megerősít. Szívből gratulálok és még sok sok könyvet szeretnék olvasni tőled!