Olvasók írták

Olvasói visszajelzések

T. Beáta

2020.05.31

Úgy érzem az Angel Újjászületés rólam szól 😇köszönöm hogy megíródott.

Cs. Katalin

2020.05.01

Nagyon tetszettek a könyveid! Olykor úgy éreztem, mintha rólam szólnának, gondolom azért, mert a főhősők érzelmeivel abszolút azonosulni tudtam. Gratulálok Neked!

H. Eszter

2020.04.17

Most olvastam el A fényből az illúzióba című könyved...Fantasztikusan jó! Köszönöm az élményt és GRATULÁLOK NEKED!

M. Erika

2020.03.15

A könyveid közül Angel lett az egyik nagy kedvencem. Nagyon szép a történet, ahogy elméseled, ahogy leírod az érzelmeket, nagyon tetszett ... volt, hogy megkönnyeztem. Már várom a következőt!

K. István

2020.03.06

Nagyon tetszik Angel című könyved is. Bennem is elindítottak egy nagy változást, egy átalakulást, amit a főszereplő is megél.

S. Vera

2020.03.04

Nagyon tetszett a legújabb könyved is. Sokszor bele tudtam magam helyezni Angel történetébe, átjöttek az érzelmi megélések. Volt egy pillanat, amikor úgy éreztem, hogy másként alakítanám a főszereplő sorsát, de végül rájöttem, teljesen jó volt így, ahogy megírtad.

V. Andrea

2020.01.20

Nagyon tetszett a Mese a teremtésről című könyved. Jó volt olvasni a különböző korokról és élethelyzetekről. Az érzelmi megélések, az intimitás nagyon szépen van leírva a könyvben. Az egész történet nagyon érdekes. Örülök, hogy olvastam.

Siska Andrea

2019.11.17

Kedves Bea! A könyvet Szalay Renáta barátnőmtől kaptam kölcsön jó pár hónapja már ennek, ami által sikerült lelkemben egy régmúlt történetet könnyedebb útra terelni, amiért hálás köszönetem. Szeretettel: Andi

D. Gabi

2019.11.14

Nagyon érdekesnak találtam, ahogy a különböző életek végül egy irányba mutattak. Tetszett, ahogy a szereplők megvívták a saját belső harcaikat, és végül rátaláltak a szeretetre. Köszönöm szépen.

Szalay Renáta

2019.10.23

Drága Bea!
Befejeztem a könyv olvasását. Nem igazán tudom szavakba önteni, azt amilyen hatással volt Rám. Többször abba kellett hagynom, az olvasást, mert felzaklattak azok a dolgok, amik le voltak írva. Megerősített abban, hogy nincs velem baj, hogy amit látok, érzek, azok tényleg valós dolgok....megerősített a hitemben a feltételnélküli...