Angel-Újjászületés

2019.09.11

Előkészületben van a következő mű, mely előreláthatólag jövő tavasszal fog megjelenni. 

Egy rövid részlet a könyvből:

Jesse megfogta a karját, és Angel lemerevedett. A fiú érintése egyszerre volt határozott és lágy is, mintha a testvére lenne, vagy olyan ember, aki egészen közel áll hozzá érzelmileg. Szemei azt üzenték, megbízhatsz bennem.

Angel szó nélkül nézte, tehetetlenül vergődött a saját múltjában, de nem árulta el.

  • Szeretném, ha megbíznál bennem, a barátod akarok lenni. De ehhez az kell, hogy őszinte légy velem. - A fiú egészen közel állt a lányhoz, szinte érezte, ahogy Angel mellkasa zihálva emelkedik fel és le.
  • Miért akarsz nekem segíteni? Miért akarsz a barátom lenni? Milyen hasznod lenne belőle?
  • Semmilyen. - Jesse elengedte Angelt. - Egyszerűen belül ezt érzem. Amikor először megláttalak, akkor tudtam, hogy valamiért különleges vagy. Kíváncsi voltam, miért gondolom ezt. Utána, amikor a kútnál felemeltelek, és kinyitottad a szemed, tudtam, hogy így van, nem tévedtem. Soha életemben nem láttam még olyant. Egészen más voltál, mint most, mintha egy másik embert emeltem volna fel. De a szemed ugyanolyan tiszta volt, mint ahogy most is. Tudom, hogy becsületes vagy, tudom, hogy jó szándékú vagy, de azt is tudom, hogy olyasmi miatt szenvedsz, amit nem érdemelsz meg.