Olvasók írták

Olvasói visszajelzések

Drága Bea!
Befejeztem a könyv olvasását. Nem igazán tudom szavakba önteni, azt amilyen hatással volt Rám. Többször abba kellett hagynom, az olvasást, mert felzaklattak azok a dolgok, amik le voltak írva. Megerősített abban, hogy nincs velem baj, hogy amit látok, érzek, azok tényleg valós dolgok....megerősített a hitemben a feltételnélküli...

en-K. Marianna

08/11/2019

Köszönöm szépen a "Fényszerződés" című könyvedet és az élményt, hogy elolvashattam..
"Ezer és ezer" dologban ráismertem magamra belőle . Köszönöm az élményt,hogy olvashattam.. S nem mellékesen mikor kezembe fogtam először, illetve végeztem az olvasással, csodás "földöntúli" fény lett hirtelen.

en-H. Renáta

06/11/2019

Hálás Köszönet a szerzö munkájáért!
Nagyon megérintett eme csodás Mese!

en-N. Anita

31/10/2019

Köszönöm, hogy része lehettem a történetnek. Nagyon izgalmas volt, ahogy a szereplők élete összekapcsolódott és folyamatosan egymást tanították. A főhős számomra nagyon szimpatikus karakter volt, szívesen bujtam volna a bőrébe.

en-D. Erika

26/10/2019

Tetszett a könyved, jó volt olvasni. Az első harmadáról még szívesen olvastam volna többet is. A könyv második harmadában nagyon tetszett az érzelmek kibontása. A harmadik harmad pedig tele volt nem várt fordulattal. Nagyon szép volt a történet befejezése.

en-István

16/10/2019

Gratulálok a könyvedhez.
Jó a téma, könnyen olvasható, könnyed, laza, izgalmas és tanulságos Spiri téma.

en-S. Vera

08/05/2019

Dràga Bea
Végeztem a könyveddel!!
Még mindig a hatàsa alatt vagyok! Nagyon megérintett, és nagy élvezettel olvastam!! Azóta ajànlom mindenkinek
Köszönöm szépen Neked!!

Kedves Bea,
elolvastam a könyveidet. Nagyon tetszett a történet. :)
A végén nagyon izgultam, hogy vajon sikerül- e megvalósítaniuk a céljukat, s nagyon örültem, hogy a nehézségek ellenére: Igen! :)

en-K.Lívia

09/04/2019

Kedves Bea! Szeretettel gratulálok a könyvedhez! Ez azon jó könyvek egyike volt, amit "egy szuszra" szeretünk elolvasni. Az izgalmas és lebilincselő történet fejezetei végén jó volt elmélyülni az értékes gondolatokban, a nagy, útmutató igazságokban! Nagyon várom a megjelenés alatt álló következő munkádat!